Buka ménu utama

Désémber 2018

Séptémber 2018

Agustus 2018

Juli 2018

Juni 2018

Méi 2018

April 2018

Maret 2018

BEUNGET SIA NJING

Pébruari 2018

Keur lumangsung::
Nu kiwari pupus: Jockie Soerjoprajogo - Hwang Byung-ki Mark Salling Ingvar Kamprad


Januari 2018

Keur lumangsung:: Konflik Yarusalém Paléstina–IsraélBéntrok anti pamaréntah di Iran
Nu kiwari pupus: A.M. Fatwa Bondan Winarno Abdurrahman