Buka ménu utama

Khost (basa Pastun: خوست) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara. Propinsi Khost baheulana mangrupa bagian ti Propinsi Paktia. Ibu kotana nyaéta Kota Khost.

Khost (خوست)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Khost
Area 4.152 km2 (1.603 sq mi)
Population 638,849 [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utama Pastun
Lokasi Propinsi Khost di Apganistan

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

Citakan:Districts of Khost