Buka ménu utama

SMAN 15 Garut nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Jl. Panawuan No.3A, Kalurahan/Désa Sukajaya Kacamatan Tarogong Kidul, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20209195.

SMAN 15 Garut
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20209195
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Panawuan No.3A, Kabupatén Garut, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png