Buka ménu utama

SMAN 1 Arjawinangun nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Sutan Syahrir, Kalurahan/Désa Arjawinangun Kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214971.

SMAN 1 Arjawinangun
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214971
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sutan Syahrir, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon