Buka ménu utama

SMAN 1 Astanajapura nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Kh. A. Wakhid Hasyim No. 97 Kanci Kec. Astanajapura Kab. Cirebon, Kalurahan/Désa Kanci Kacamatan Astanajapura, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214970.

SMAN 1 Astanajapura
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214970
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kh. A. Wakhid Hasyim No. 97 Kanci Kec. Astanajapura Kab. Cirebon, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon