Buka ménu utama

SMAN 1 Astanajapura nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Kh. A. Wakhid Hasyim No. 97 Kanci Kec. Astanajapura Kab. Cirebon, Kalurahan/Désa Kanci Kacamatan Astanajapura, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214970.

SMAN 1 Astanajapura
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214970
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. A. Wakhid Hasyim No. 97 Kanci Kec. Astanajapura Kab. Cirebon, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon