Buka ménu utama

SMAN 1 Banjaran nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Ciapus No. 07, Kalurahan/Désa Ciapus Kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20251791.

SMAN 1 Banjaran
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20251791
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ciapus No. 07, Kabupatén Bandung, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png