Buka ménu utama

SMAN 1 Losari nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Soekarno Hatta No. 110, Kalurahan/Désa Losari Lor Kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214993.

SMAN 1 Losari
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214993
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Soekarno Hatta No. 110, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon