Buka ménu utama

SMAN 1 Losari nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Soekarno Hatta No. 110, Kalurahan/Désa Losari Lor Kacamatan Losari, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214993.

SMAN 1 Losari
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214993
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Soekarno Hatta No. 110, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon