Buka ménu utama

SMAN 1 Plumbon nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Yudistira, Kalurahan/Désa Karangasem Kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214990.

SMAN 1 Plumbon
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20214990
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Yudistira, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon