Buka ménu utama

SMAN 1 Plumbon nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Cirebon. Alamat lengkepna di Jl. Yudistira, Kalurahan/Désa Karangasem Kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20214990.

SMAN 1 Plumbon
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20214990
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Yudistira, Kabupatén Cirebon, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Cirebon