Buka ménu utama

SMKS Islam Nurul Huda nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Kp. Cidadap 2 Rt 02/01, Kalurahan/Désa Girijaya Kacamatan Cidahu, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 69786517.

SMKS Islam Nurul Huda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786517
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp. Cidadap 2 Rt 02/01, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png