Buka ménu utama

SMKS Islam Nurul Huda nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Kp. Cidadap 2 Rt 02/01, Kalurahan/Désa Girijaya Kacamatan Cidahu, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 69786517.

SMKS Islam Nurul Huda
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69786517
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Kp. Cidadap 2 Rt 02/01, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png