Buka ménu utama

SMK Plus Assyari Atul Uluum nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sumedang. Alamat lengkepna di Dusun Babakan, Kalurahan/Désa Pangadegan Kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69954106.

SMK Plus Assyari Atul Uluum
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69954106
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiDusun Babakan, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png