Buka ménu utama

SMK Plus Assyari Atul Uluum nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sumedang. Alamat lengkepna di Dusun Babakan, Kalurahan/Désa Pangadegan Kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69954106.

SMK Plus Assyari Atul Uluum
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69954106
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Dusun Babakan, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png