Simon John Beckingham leuwih dipikawanohna ku ngaran Simon Pegg (gumelar di Gloucestershire, Inggris, 14 Pébruari 1970) nyaéta saurang aktor asal Inggris.

Simon Pegg

RujukanÉdit