Halteu Gadobangkong

(dialihkeun ti Stasion Gadobangkong)

Halteu Gadobangkong (GK) (Aksara Sunda Baku: ᮠᮜ᮪ᮒᮩ ᮌᮓᮧᮘᮀᮊᮧᮀ) nyaéta halteu karéta api anu perenahna di Gadobangkong, Ngamprah, Bandung Kulon. Halteu ieu boga dua jalur ganda sepur lurus. Halteu Gadobangkong teu boga wésel atawa kendali sinyal lantaran sinyal dikendalikeun di stasion Padalarang. Halteu ieu dilayanan ku karéta api lokal Bandung Raya.

Halteu Gadobangkong

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun GK.png
  • Singgetan: GK
Stasiun Gadobangkong.jpg
Halteu Gadobangkong
LokasiGadobangkong, Ngamprah, Bandung Kulon, Jawa Kulon,
Indonésia
Luhur+713 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Jumlah péron2
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiHalteu[1]
Layanan
Lokal Bandung Raya
Lokasi dina peta

Karéta apiÉdit

Tingali ogéÉdit

Karéta api

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Padalarang
Stasion saenggeusna:
Stasion Cimahi