Stasion Kanazawa (金沢駅 Kanazawa-eki) nyaéta stasion kareta JR West nu aya di Kanazawa, Ishikawa Prefecture, Jepang. Stasion ieu aya di Hokuriku Main Line.

Gambar:KanazawaStation.jpg
Tsuzumi ("drum") Gerbang di Stasion Kanazawa.
Jam digital dijieun tina aliran cai di luareun stasion.

Kareta cepet Thunderbird, Shirasagi, Hokuetsu jeung Hakutaka, sarta kareta malem Kitaguni jeung Hokuriku ka Osaka jeung Ueno ngaliwat ka ieu stasion.

JalurÉdit

SajarahÉdit

Stasion deukeuteunanaÉdit

« Service »
Nishi-Kanazawa   JR Hokuriku Main Line   Higashi-Kanazawa