Titiek Puspa anu ngagaduhan nami nyata Sudarwati dirobih deui ka Kadarwati sarta tungtungna dirobih kana Sumarti[2] (gumelar di Tanjung, Tabalong, Kalimantan Kidul, 1 Nopémber 1937; umur 83 taun) mangrupikeun musisi ​​ti Indonesia.

Titiek Puspa
Nami keur lahir Sudarwati
Gumelar Tanjung, Tabalong, Kalimantan Selatan, Hindia-Walanda
1 Nopémber 1937 (1937-11-01) (yuswa 83)
Pacabakan Aktris, penyanyi
Taun aktif 1952-ayeuna
Salaki/pamajikan Alm. Mus Mualim
Murangkalih Ella Puspasari Kamarullah
Petty Tunjungsari Murdago
Sepuh Toegeno Poespowidjojo
Siti Mariam[1]
Ramatloka www.titiekpuspa.com

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan