Buka ménu utama
Citakan:NovemberCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

1 Nopémber nyaéta poé ka-305 dina sataun

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Poé ieu dina warta sajarahÉdit

1 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun

31 Oktober | Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber