Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an
Taun: 1849 1850 1851 - 1852 - 1853 1854 1855

Taun ka-1852 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit