Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1820-an 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an
Taun: 1847 1848 1849 - 1850 - 1851 1852 1853

Taun ka-1850 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

14 Pébruari - Kiyoura Keigo, Perdana Mentri Jepang ka-23.

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit