Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an
Taun: 1870 1871 1872 - 1873 - 1874 1875 1876

Taun ka-1873 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit