Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an
Taun: 1869 1870 1871 - 1872 - 1873 1874 1875

Taun ka-1872 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

11 Agustus - Kijūrō Shidehara, Perdana Mentri Jepang ka-44.

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit