Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an
Taun: 1872 1873 1874 - 1875 - 1876 1877 1878

Taun ka-1875 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit