Buka ménu utama

832 SM nyaéta taun ka-832 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 860-an SM  850-an SM  840-an SM - 830-an SM - 820-an SM  810-an SM  800-an SM 

Taun: 835 SM 834 SM 833 SM - 832 SM - 831 SM 830 SM 829 SM
832 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 832 SM
Ab urbe condita -78
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1805/1865
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1806/1866
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -839 – -838
Kalénder Yahudi 2929 – 2930
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -776 – -775
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2270 – 2271
Kalénder Iran 1453 BP – 1452 BP
Kalénder Islam 1498 SH – 1497 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -171
(皇紀-171年)
- Jaman Jōmon 9169
Kalénder panonpoé Thai -288
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit