Buka ménu utama

868 SM nyaéta taun ka-868 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-10 SM - abad ka-9 SM - abad ka-8 SM
Dékade: 890-an SM  880-an SM  870-an SM - 860-an SM - 850-an SM  840-an SM  830-an SM 

Taun: 871 SM 870 SM 869 SM - 868 SM - 867 SM 866 SM 865 SM
868 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 868 SM
Ab urbe condita -114
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1769/1829
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1770/1830
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -875 – -874
Kalénder Yahudi 2893 – 2894
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -812 – -811
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2234 – 2235
Kalénder Iran 1489 BP – 1488 BP
Kalénder Islam 1536 SH – 1535 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -207
(皇紀-207年)
- Jaman Jōmon 9133
Kalénder panonpoé Thai -324
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit