Buka ménu utama

Babakan Jawa, Majalengka, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Babakan Jawa nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kalurahan  Babakan Jawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanMajalengka



 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Gnome-home.svg