Buka ménu utama

Majalengka Kulon, Majalengka, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Majalengka Kulon nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kalurahan  Majalengka Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanMajalengka



 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Gnome-home.svg