Buka ménu utama

Sidamukti, Majalengka, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Sidamukti nyaéta salah sahiji dèsa di kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Sidamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanMajalengka



 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Gnome-home.svg