Buka ménu utama

Cijati, Majalengka, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Cijati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kalurahan  Cijati
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Majalengka



 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti


Gnome-home.svg