Buka ménu utama

Majalengka, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia


Majalengka nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Majalengka

Peta lokasi Kacamatan Majalengka
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat Ucu Sumarna
Lega 57 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 14

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

Kacamatan Majalengka kabagi kana 14 désa/kalurahan nyaéta:

  1. Babakan Jawa
  2. Cibodas
  3. Cicurug
  4. Cijati
  5. Cikasarung
  6. Kawunggirang
  7. Kulur
  8. Majalengka Kulon
  9. Majalengka Wetan
  10. Munjul
  11. Sidamukti
  12. Sindangkasih
  13. Tarikolot
  14. Tonjong


 

Kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Kalurahan: Babakan Jawa | Cicurug | Cijati | Cikasarung | Majalengka Kulon | Majalengka Wétan | Munjul | Sindangkasih | Tarikolot | Tonjong
Désa: Cibodas | Kawunggirang | Kulur | Sidamukti