Bisma Karisma (gumelar di Bandung, 27 Nopémber 1990; umur 31 taun) nyaéta panyanyi sareng aktor Indonesia anu kalebet anggota boy band SM*SH.

Bisma Karisma
GumelarBisma Karisma
27 Nopémber 1990 (1990-11-27) (yuswa 31)
Bandung, Jawa Kulon, Indonesia
Ngaran landianBisma
Pagawéanpanyanyi, aktor, penari, presenter
Taun aktip2010-ayeuna

Tumbu luarÉdit