Citakan:Abad tar SM

Abad ka-15 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 1401 SM tepi ka 1500 SM , atawa ti dasawarsa 1400-an SM tepi ka 1490-an SM dina kalénder Gregorian.

KajadianÉdit

Dasawarsa 1400-an SMÉdit

Dasawarsa 1410-an SMÉdit

Dasawarsa 1420-an SMÉdit

Dasawarsa 1430-an SMÉdit

Dasawarsa 1440-an SMÉdit

Dasawarsa 1450-an SMÉdit

Dasawarsa 1460-an SMÉdit

Dasawarsa 1470-an SMÉdit

Dasawarsa 1480-an SMÉdit

Dasawarsa 1490-an SMÉdit

Inohong pentingÉdit

PamanggihanÉdit

Dasawarsa jeung taunÉdit

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

Nuvola apps clock.png

Cara makeÉdit

  • Ketik: {{abad tar|abad ka-?|romawina|dasawarsa munggaran}}
  • Conto: {{abad tar|15|XV|1400}}

Kumargi kawatesan ku kateutiasaan nganggo subst: kana #expr: sareng #ifexpr: nalika aya variabel dina salebeteun oprasina, nganggo citakan taratas ieu kedah diuihan deui ku jalan ngalebetkeun subst:#expr sareng subst:#ifexpr: saparantosna citakan {{abad tar}} dieksekusi (saparantosna dina oprasi kalkulasi mung kantun angka normal, sanes variabel).