Buka ménu utama

Bungbulang nyaéta ngaran hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Pasundan, Indonésia.

Kacamatan {{{nami}}}

Peta lokasi Kacamatan {{{nami}}}
Propinsi [[{{{propinsi}}}]]
Kabupatén [[Kabupatén {{{nami dati2}}}|{{{nami dati2}}}]]
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa -

Kalurahan/désaÉdit