Kacamatan Bungbulang

Bungbulang nyaéta ngaran hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Pasundan, Indonésia.

Kacamatan {{{nami}}}

Peta lokasi Kacamatan {{{nami}}}
Propinsi [[{{{propinsi}}}]]
Kabupatén [[Kabupatén {{{nami dati2}}}|{{{nami dati2}}}]]
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa -

Kalurahan/désaÉdit

  1. Bojong
  2. Bungbulang
  3. Cihikeu
  4. Gunamekar
  5. Gunungjampang
  6. Hanjuang
  7. Margalaksana
  8. Mekarbakti
  9. Mekarjaya
  10. Sinarjaya
  11. Tegallega
  12. Wangunjaya


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja

Citakan:Kacamatan-stub