Karéta api Sarangan Éksprés

Sarangan Éksprés
Informasi
Sistem Karéta api jarak manengah
Kelas Bisnis
Status Teu beroperasi
Lokal Daop 7 Madiun
Daop 8 Surabaya
Stasion terminus Stasion Surabaya Gubeng
Stasion Madiun
Operasi
Dibuka 2014
Ditutup 16 Pébruari 2016
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi VII Madiun
Daérah Operasi VIII Surabaya
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203, CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam

Karéta api Sarangan Éksprés nyaéta karéta api kelas bisnis anu pernah ngalayanan rute Stasion Surabaya Gubeng - Stasion Madiun.[1] Karéta ieu maké rangkéan Karéta api Mutiara Selatan anu teu dijalankeun beurang.[1]

Spésifikasi karétaÉdit

Stasion nu dilayananÉdit

JadwalÉdit

Karéta api Sarangan indit ti Surabaya isuk-isuk, nepi di Madiun beurang, indit deui ti Madiun beurang, nepi di Surabaya soré.[2]

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d Informasi KA Sarangan (id) diakses tanggal 4 Februari 2016
  2. Jadwal KA Sarangan (id) diakses tanggal 4 Februari 2016

Tumbu kaluarÉdit

(id) http://www.kereta-api.co.id/