Buka ménu utama
Mutiara Selatan
KA Mutiara Selatan Bumiwaluya.jpg
KA Mutiara Selatan ngaliwat langsung stasion Bumiwaluya
Informasi
Sistem Karéta api antar kota
Status Beroperasi
Lokal Daop 1 Jakarta
Stasion terminus Stasion Gambir
Stasion Bandung
Stasion Malang
Jumlah stasion 26
Operasi
Dibuka 1980-an (Éksekutip jeung Bisnis)
1999 (Bisnis)
28 Séptémber 2016 (Ékonomi 2016 New image)
Oktober 2016 (Bisnis)
Maret 2017 (Éksekutip jeung Bisnis)
01 April 2019 (Ganti Kelas Éksékutip jeung Ékonomi AC Prémium)
01 Desember 2019 (KA Mutiara Selatan diperpanjang népi Gambir)
Dipiboga ku PT KAI
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Karakter lintas pagunungan
Lokomotip CC206
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60 s.d. 100 km/jam
Titik pangluhurna +848 (Nagrég)

Karéta api Mutiara Selatan (Aksara Sunda Baku: ᮊᮛᮦᮒ ᮃᮕᮤ ᮙᮥᮒᮤᮃᮛ ᮞᮨᮜᮒᮔ᮪) nyaéta karéta api kelas campuran éksekutip-ekonomi AC prémium nu ngahubungkeun Gambir-Surabaya Gubeng-Malang liwat Bandung-Tasikmalaya-Kroya jeung Sabalikna.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku DAOP 1 Jakarta. [1]Asalna, karéta ieu mawa campuran kelas éksekutip jeung bisnis, tapi ti taun 1999 rangkéan KA Mutiara Selatan diganti jadi kelas bisnis sadaya, kelas éksekutip na dipindahkeun ka rangkéan Karéta api Turangga nu ngalayanan rute nu sarua. [1]

Tanggal 28 Séptémber 2016, KA Mutiara Selatan genti rangkéan jadi KA Ékonomi AC new image 2016, sarta ruteuna diperpanjang nepi ka Malang, ngan kusabab jarak antar korsina anu dianggap heurin teuing pikeun KA jarak jauh, rangkéan éta ngan dipaké kira-kira dua minggu, tuluy ditarik deui. KA Mutiara Selatan maké rangkéan bisnis deui. Bulan Maret 2017, KA Mutiara Selatan ganti kelas jadi kelas campuran éksekutip-bisnis. Ti tanggal 01 April 2019, Karéta ieu geus maké rangkéan anyar berbodi Stainless Steel jieunan PT. INKA Madiun sareng ganti kelas jadi Éksekutip-Ékonomi AC Prémium. Ti tanggal 1 Desember 2019 Jadwal KA Mutiara Selatan diperpanjang nepi ka Stasion Gambir, sababna PT KAI geus rilis GAPEKA 2019. Karéta Api ieu jadi Lalampahan KA panumpang panglilana nyaéta kurang Leuwih 20 Jam ngalahkeun lalampahana KA Wijayakusuma.

Stasion nu dilayananÉdit

Spesifikasi karétaÉdit

Ti tanggal 1 April 2019, KA Mutiara Selatan geus ngagunakeun karéta éksekutip jeung ékonomi AC prémium an berbodi stainless steel jieunan PT INKA Madiun, lengkap sareng karéta makan jeung karéta pembangkitna ogé anyar.

Ti tanggal 1 Desember 2019 Rangkéan Kereta api Mutiara Selatan geus dimutasi Ka Jakarta Kota (JAKK) sarta diperpanjang nepi ka Gambir.

  • Susunan rangkéanna nyaéta: (Ti tanggal 1 Desember 2019)
    • 1 Lokomotip CC206 Dipo Induk JNG
    • 1 Karéta Pembangkit (P 2018/2019 JAKK)
    • 3 Karéta Éksekutip (K1 2018/2019 JAKK)
    • 1 Karéta Makan/Pembangkit (M1 2018/2019 JAKK) (MP3 2016 BD)
    • 4 karéta Prémium (K3 2018/2019 JAKK)
    • 2 kereta bahasi (B JAKG)*

Katerangan:

(*) Karéta bahasi dilepas di Surabaya Gubeng pikeun dilangsir nuju Stasion Surabaya Kota, sedangkeun KA Mutiara Selatan sorangan lanjutkeun lalampahan nuju ka Malang. Ti Malang KA Mutiara Selatan berjalan teu mawa karéta bahasi, sanggeus nepi di Surabaya Gubeng baru ditambahkeun karéta bahasi di rangkéan bagian tukangeunna.

JadwalÉdit

Dina GAPEKA 2019 ieu, Karéta api Mutiara Selatan berangkat ti Gambir soré, nepi ka Malang béurang. Kitu ogé sabalikna. Jadwal leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c http://www.bisnis.com/traveling/read/20141230/224/386694/menikmati-kemolekan-7-gunung-bumi-parahyangan-dengan-ka-mutiara-selatan (id) diaksés tanggal 25 Desember 2015
  2. Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; tidak ditemukan teks untuk ref bernama Jadwal

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT KAI