Karéta api Tegal Éksprés

Tegal Éksprés
KA Tegal Ekspres ft Lokomotif Ber-AC CC 203 98 08 JNG.jpg
KA Tegal Éksprés nuju ka Stasion Tegal
Informasi
Sistem Karéta api jarak jauh
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 1 Jakarta
Stasion terminus Stasion Tegal
Stasion Pasar Senén
Operasi
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi I Jakarta
Karakter Lintas datar
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 80-100 km/jam

Karéta api Tegal Éksprés (Aksara Sunda Baku: ᮊᮛᮦᮒ ᮃᮕᮤ ᮒᮨᮌᮜ᮪ ᮆᮊ᮪ᮞ᮪ᮕᮢᮦᮞ᮪) nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Tegal - Stasion Pasar Senén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi I Jakarta. Karéta ieu ngagunakeun rangkéan Karéta api Progo. Karéta ieu diluncurkeun dina tanggal 1 Agustus 2013. Tarip jauh deukeut nyaéta Rp. 49.000,-

Spésifikasi karétaÉdit

  • Lokomotip CC201 atawa CC203
  • 6-7 karéta ékonomi (K3)
  • 1 karéta makan pembangkit (KMP3)
  • 1 karéta bahasi (B)[1]

Stasion nu dilayananÉdit

JadwalÉdit

Karéta api Tegal Éksprés indit ti Tegal soré, nepi di Pasar Senén peuting, tuluy indit deui ti Pasar Senén isuk-isuk, nepi di Tegal beurang.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. a b Salah ngutip: Tag <ref> tidak sah; tidak ditemukan teks untuk ref bernama KA Tegal
  2. Jadwal KA Tegal Ekspres (id) diakses tanggal 5 Februari 2016

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia