1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Agustus nyaéta poé ka-213 dina sataun (ka-214 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 152 poé.

KajadianÉdit

  • 30 SM – Octavian (ljagana nelah ku Augustus) ti Républik Romawi, ngawasa Aléksandria, Mesir.
  • 1498Christopher Columbus ngadarat di "Isla Santa" (Vénezuéla).

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit