(dialihkeun ti Main Page)
14/08/2020 · 06.37 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.518 artikel jeung 24.463 pamaké kadaptar.

1961 - Poé Jadi Gerakan Pramuka Indonésia

Poé ieu dina sajarah

1893 - Mimiti ayana sistem plat nomor.
1945 - Jepang nyerah sanggeus Hiroshima jeung Nagasaki dibom atum.
1947 - Pakistan ngadéklarasikeun kamerdékaanna ti pangjajahan Inggris.
1950 - Poé Jadi Propinsi Kalimantan Kidul.
1997 - Robahna sistem ajén tukeur Rupiah.


Gambar Petingan

Anthodioctes calcaratus

Anthodioctes calcaratus, m, right, La Cruz, CR 2018-11-16-15.07.42 ZS PMax UDR (46534284854).jpg

Anthodioctes calcaratus. Hiji nyiruan leutik ti La Cruz, Kosta Rika. Dikoléksi ku Tim Mcmahon dina lalampahanna nyiar nyiruan ka nagara éta.

Klik di dieu pikeun nempo rumah sakit rujukan

Layanan Siaga Covid-19 Jawa Kulon

Nomer panggilan cepet panangkesan covid-19 nu sadia di sababaraha kota jeung kabupatén di Jawa Kulon

112 jeung 119
Klik pikeun nempo layanan siaga salengkepna.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.518 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Agustus 2020

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Baca dina basa séjén