Buka ménu utama

(dialihkeun ti Main Page)
19/11/2019 · 23.48 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.646 artikel jeung 22.956 pamaké kadaptar.


1969 - Pélé nyitak gul kasarébuna

Poé ieu dina sajarah

1916 - Goldwyn Pictures ngadeg.
1984 - Kota Méksiko kahuruan rohaka, ±500 palastra.
1985 - Dina Perang Dingin, Reagen tepung jeung Gorbachev di Jenéwa.
1998 - Lukisan potrét diri van Gogh payu AS$ 71,5 juta.
2006 - Nintendo medalkeun konsol Wii.


Gambar Petingan

Masjid Juma, Shamakhi, Azerbaijan

Mezquita del Viernes, Shamakhi, Azerbaiyán, 2016-09-27, DD 13-15 HDR.jpg

Pidangan wanci-biru Masjid Juma (Jumaah), Shamakhi, Azerbaijan. Ieu masjid, diwangun taun 743, dianggap minangkaa nu mimiti aya di Kaukasus sanggeus Masjid Derbent Jumat (diwangun dina taun 734).


Artikel Petingan

Aksara Sunda

Aksara Sunda (ᮃᮊ᮪ᮞᮛ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ) nujul ka hiji sistim ortografi hasil karya masarakat Sunda nu ngawengku aksara jeung sistim kaaksaraan pikeun nuliskeun basa Sunda. Aksara Sunda ngarujuk ka aksara Sunda kuna nu kungsi dipaké sahanteuna ti abad ka-14 nepi ka abad ka-18.


Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.646 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus




Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia

Baca dina basa séjén