Buka ménu utama
Hiji peta nu nunjukkeun nagara-nagara lintas buana. ██ Nagara buana padeukeut atawa nyabeulahan. ██ Nagara buana noncontiguous. ██ Nagara nu status buanana kagantung tina status hukum nu diklaim atawa definisi wates-wates buana nu digunakeun

Nagara lintas buana nyaéta nagara nu dibogaan ku leuwih ti hiji buana

Daftar nagara-nagara lintas buanaÉdit

Wates NyabeulahanÉdit

Asia jeung AfrikaÉdit

Asia jeung ÉropaÉdit

Non-contiguous (Teu padeukeut atawa nyabeulahan)Édit

Asia jeung ÉropaÉdit

Éropa jeung Amérika KalérÉdit

Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Oceania, jeung AfrikaÉdit

Afrika jeung ÉropaÉdit

Asia jeung AfrikaÉdit

Asia jeung OcéaniaÉdit

Amérika Kalér, Océania, jeung AsiaÉdit

Amérika kalér jeung kidulÉdit

Conto séjénÉdit

Conto-conto ieu boga bagian nu teu kapisahkeun patali jeung buana séjén.

Antartika: KlaimÉdit

Sumber RujukanÉdit