Buka ménu utama

Wilujeng sumping di Wikipédia, RusdianaDablang!


Sampurasun, simkuring baris nyamat anjeun minangka Wikipédiawan.

Wikipédia mangrupa énsiklopédi bébas anu digarap réréongan, terus-tumerus diwangun ku sadaya pamaké. Wikipèdia basa Sunda kiwari kakarék 50.033 artikel. Sakabéh artikel di Wikipédia basa Sunda ditulis tur dimumulé ku para rélawan siga anjeun. Mangga lakonan lèngkah munggaran anjeun ku sawatara pituduh anu aya di lebah katuhu, atawa nulis di kaca Sawala.

Wikipédia neueul kana sawatara prinsip dasar anu dipihormat ku sakumna:

  1. énsiklopedis tur anteb (ngandelkeun sumber anu sohéh)
  2. jihat sawangan nétral (teu ngandung unsur promosi)
  3. watekna nembrak sarta mihormat hak cipta (teu asal nyalin atawa plagiat)
  4. étika (lumuhung kana kasopanan tur konsénsus)
  5. bébas pikeun ngarobah (nyimpen sakabéh jujutan)

Hayu urang ngaronjatkeun Wikipédia basa Sunda sangkan leuwih hadé, kontribusi anjeun diantos pisan. Sangkan leuwih raket deui, dihaturan pisan gabung kana Facebook-icon.png Grup Facebook Wikipédia Basa Sunda

Mugia anjeun sugema boh macana boh nulisna di Wikipédia.

Wilujeng ngontribusi!

Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).


–-Yusup_Ramdani  7 Maret 2016 11.01 (UTC)


Ngiring saémbaraÉdit

Haturan kang Erus, kumaha damang?
Mun aya waktu mah ngiringan saémbara Wiki Sabanda II atuh, ngaramékeun ieu wiki. Artikel ngeunaan Islam gę coréncang kénéh.--Uchup19 (SAB17)  11 Méi 2017 09.07 (UTC)

Alhamdulillah, saé kang Uchup, hapunten simkuring teu tiasa miluan dina ieu kompetisi, sabab seueur pisan kasibukan dina dunya nyata, sakali deui, hapunten --RusdianaDablang (sawala) 17 Méi 2017 07.15 (UTC)
Balik deui ka kaca pamaké "RusdianaDablang".