Buka ménu utama


Jéndral Pervez Musharraf (Basa Urdu: پرويز مشرف) (babar 11 Agustus 1943) nyaéta Presiden Pakistan tur Pupuhu Staf Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Pakistan nu naék kalungguhan ku jalan kudéta.[rujukan?] Anjeunna naek dina 2 Oktober, 1999, ngagulingkeun Nawaz Sharif, Perdana Mentri kapilih, nu satuluyna mangku kalungguhan Pupuhu Eksekutif.[rujukan?] Satuluyna, anjeunna ogé mangku kalungguhan Presiden Pakistan.[rujukan?]

Pervez Musharraf
پرويز مشرف
Presiden Pakistan ka-12
Incumbent
Awal jabatan
20 Juni 2001
Perdana Mentri Zafarullah Khan Jamali, Chaudhry Shujaat Hussain jeung Shaukat Aziz
Saméméhna Muhammad Rafiq Tarar
Katerangan lian
Gumelar 11 Agustus 1943 (1943-08-11) (yuswa 76)
Flag of Imperial India.svg Delhi, India Britania
Partéy pulitik Liga Muslim Pakistan (Q)

CatetanÉdit

BukuÉdit

Tempo ogeÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pervez Musharraf ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
  Définisi kamus ti Wiktionary
  Buku téks ti Wikibooks
  Cutatan ti Wikiquote
  Téks sumber ti Wikisource
  Gambar jeung média ti Commons
  Warta ti Wikinews
  Sumber pangajaran ti Wikiversity
Loka resmi
Biograpi jeung profil
Bahan Vidéo ngeunaan Musharraf
Buku ngeunaan Musharraf
Artikel jieunan Musharraf
Wawancara
Referendum
Electoral College vote
Artikel lianna
Survey
Jabatan pulitik
Saméméhna
Nawaz Sharif
Chief Executive / Perdana Mentri Pakistan
12 Oktober, 199920 Juni, 2001
Sanggeusna
Zafarullah Khan Jamali
Saméméhna
Muhammad Rafiq Tarar
Presiden Pakistan
20 Juni, 2001 – kiwari
'Ngajabat
Kalungguhan militér
Saméméhna
Jendral Jehangir Karamat
Chief of Army Staff of the Pakistan Army
1998–Kiwari
Sanggeusna
Ngajabat