Buka ménu utama

SMAN 1 Banjarsari nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Ciamis. Alamat lengkepna di Jl. Raya Km 03 Banjarsari, Kalurahan/Désa Ratawangi Kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20211563.

SMAN 1 Banjarsari
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20211563
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Km 03 Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto


Alephbet Edu.png