Manuk Uncal
MacropygiaUnchall.jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
M. unchall
Ngaran binomial
Macropygia unchall
(Wagler, 1827)

Manuk Uncal (Macropygia unchall) nyaéta hiji spésiés manuk ti kulawarga Columbidae (sabangsaning japati). Sumebar di Bangladés, Butan, Kamboja, Cina, India, Indonésia, Laos, Malaysia, Myanmar, Népal, Muangtay, jeung Viétnam. Habitat alamina tagia (leuweung boréal) jeung leuweung lembab tropis atawa subtropis.

Barred cuckoo-dove

RéferénsiÉdit