Buka ménu utama

Ciamis, Ciamis, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Ciamis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciamis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis




Gnome-home.svg