Ciamis, Ciamis, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Ciamis nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan Ciamis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis