Buka ménu utama

Gunung Putri, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Gunung Putri
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Aris Pudjo Widyo Susanto
Lega
 • Total 69,2 km2 (267 sq mi)
Pangeusi
 (2011)
 • Total 328.980
 • Kapadetan 0.48/km2 (1.2/sq mi)
Zona wanci UTC+7 (WIB)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 10
Ramatloka kecamatangunungputri.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Tumbu LuarÉdit