Gunung Putri, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Gunung Putri
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatAris Pudjo Widyo Susanto
Lega
 • Total69,2 km2 (267 sq mi)
Pangeusi
 (2011)
 • Total328,980
 • Kapadetan0,48/km2 (1,2/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan10
Ramatlokakecamatangunungputri.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Kacamatan Gunung Putri ngawengku 10 kalurahan. Daptar Kalurahan baris didadarkeun saperti ieu di handap:

Ngaran Désa Ngaran Désa
Désa Bojong Kulur Désa Gunung Putri
Désa Bojong Nangka Désa Karanggan
Désa Ciangsana Désa Nagrak
Désa Cicadas Désa Tlajung Udik
Désa Cikéas Udik Désa Wanahérang

Sedengkeun wates Kacamatan Gunung Putri nyaéta:

Tumbu LuarÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

 

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |