Buka ménu utama

Gunung Putri, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Gunung Putri
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • CamatAris Pudjo Widyo Susanto
Lega
 • Total69,2 km2 (267 sq mi)
Pangeusi
 (2011)
 • Total328.980
 • Kapadetan0.48/km2 (1.2/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan10
Ramatlokakecamatangunungputri.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Tumbu LuarÉdit