Buka ménu utama

Gunung Putri, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Gunung Putri nyaéta hiji kacamatan nu perenahna di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Gunung Putri
Kacamatan
Gunung Putri is located in Kabupatén Bogor
Gunung Putri
Gunung Putri
Gunung Putri is located in Jawa
Gunung Putri
Gunung Putri
Gunung Putri is located in Indonésia
Gunung Putri
Gunung Putri
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°25′43.9″S 106°55′26.83″E / 6.428861°S 106.9241194°E / -6.428861; 106.9241194Koordinat: 6°25′43.9″S 106°55′26.83″E / 6.428861°S 106.9241194°E / -6.428861; 106.9241194
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Pamaréntahan
 • Camat Aris Pudjo Widyo Susanto
Aréa
 • Total 69,2 km2 (267 sq mi)
Populasi (2011)
 • Total 328.980
 • Dénsitas 0.48/km2 (1.2/sq mi)
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 10
Ramatloka kecamatangunungputri.bogorkab.go.id

TopografiÉdit

Tumbu LuarÉdit