Kim Jaéwon

Kim Jaéwon (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 18 Pébruari 1981; umur 38 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul.[1][2] Lian ti jadi aktor, Jaéwon ogé saurang modél.[1] Jaéwon mangrupa mahasiswa lulusan ti Universitas Sangmyung nu konstrasina di jurusan seni peran.[1] Pintonanna anu daréhdéh ngajadikeun Jaéwon kasohor.[1] Jaéwon gé meunang jujuluk killing smile atawa smile angel ku sabab mésémna anu pitajieun.[1] Jaéwon ngamimitian karirna ku minton dina hiji sérial drama tipi anu judulna Honey Honey dina taun 2001.[1] Sanggeus suksés ku sérial drama munggaranna, di taun satuluyna, Jaéwon ngabéntangan tilu sérial tipi sakaligus, nyaéta Romance, My Love Patzzy, jeung Rival.[1] Dina taun 2004, Jaéwon maén di hiji pilem nu judulna 100 Days with Mr. Arrogant.[1] Pilem satuluyna anu dibéntangan téh nyaéta hiji pilem anu dipedal taun 2006, judulna Shoeshine Boy.[1] Di taun harita ogé minton di dua sérial tipi sakaligus, nyaéta Great Inheritance jeung Hwang Jin Yi.[1][2]

FilmografiÉdit

Drama tipiÉdit

PilemÉdit

Vidio musikÉdit

PanghargaanÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v Kapanlagi.com, Kim Jae Won, Diaksés 29 Juli 2015.
  2. a b Sinemalar.com, Kim Jae-won, Diaksés 29 Juli 2015.