Buka ménu utama

Kota Jakarta Kidul

kota di propinsi Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia
(dialihkeun ti Kota Jakarta Selatan)

Jakarta Kidul nyaéta hiji kota di beulah kidul Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kalér Jakarta Kidul wawatesan jeung Jakarta Pusat, di beulah wétan jeung Jakarta Wétan, di beulah kidul jeung Dépok, di beulah kulon kalérna jeung Jakarta Kulon sarta kulon kidulna jeung Tangerang.

Jakarta Kidul
100px

Lambang Jakarta Kidul
{{{foto}}}

{{{caption}}}
280px

Peta lokasi Jakarta Kidul
Motto "Rambutan Rapiah - Burung Gelatik"
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota Kebayoran Baru
Lega Wilayah 145,73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
1.8 yuta jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Drs. H.A Dadang Kafrawi, MSi
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 021
DAU Rp. -

Ramatloka: http://selatan.jakarta.go.id/

Jakarta Kidul mangrupa kota di DKI panggedéna, miboga pangeusi panglobana, tur pangbeungharna.

Daptar Kacamatan Jakarta KidulÉdit

Tumbu luarÉdit