Simple Plan nyaéta salah sahiji grup musik aliran punk-pop acts asal Kanada anu kawilang suksés[1]. Anggotana nyaéta Pierre Bouvier (vokal), Jeff Stinco (gitar), David Desrosiers (bass), Sebastien Lefebvre (gitar), jeung Chuck Comeau (drum)[1].

Kénca ka katuhu: Chuck Comeau, Jeff Stinco, Pierre Bouvier, Sébastien Lefebvre, David Desrosiers

Awal KabentukÉdit

Awalna Bouvier jeung Coméau nyaéta personil grup musik Reset anu harita kasohor pisan di Kanada, malah mah kungsi tur bareng MxPx, Teen Foot Pole jeung Face to Face[1]. Terus Coméau kaluar lantaran hayang kuliah, tapi dua taun kahareupna Coméau kaluar ti kuliahna terus gawé bareng jeung Stinco sarta Lefebvre pikeun nyieun grup musik anyar[1]. Bouvier anu masih kénéh jadi personil Reset ahirna ngiluan jeung proyék Coméau sabada papanggih di Sugar ray Show[1]. Desrosiers ogé teu poho diajakan, sanggeus limaanana ngumpul, ti harita lahir grup musik Simple Plan anu nepi ka ayeuna can kungsi gonta-ganti personil[1].

Diskografi AlbumÉdit

Simple Plan ngadadak kasohor sabada ngarilis album No Pads, No Helmets...Just Balls anu dirilis tanggal 19 Maret 2002 kalayan label rekaman nyaéta Atlantic[2]. Suksés ieu diteruskeun di Album kaduana anu dijudulan Still not Getting any anu dirilis tanggal 26 Oktober 2004 kalayan label rekaman Lava Records[2]. Lagu andalan dina ieu album nyaéta Welcome to My Life[2]. Taun 2008, Bouvier, spk ngarilis album anu judulna Simple Plan[2]. Anu pamungkas, Simple Plan ngarilis albm Get Your Heart On! tanggal 21 Juni 2011[2].

RéférénsiÉdit

  1. a b c d e f (en)Biografi Simple plan (diaksés tanggal 4 Nopémber 2011)
  2. a b c d e (en)Diskografi Simple Plan (diaksés tanggal 4 Nopémber 2011)