Buka ménu utama

706 SM nyaéta taun ka-706 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 730-an SM  720-an SM  710-an SM - 700-an SM - 690-an SM  680-an SM  670-an SM 

Taun: 709 SM 708 SM 707 SM - 706 SM - 705 SM 704 SM 703 SM
706 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 706 SM
Ab urbe condita 48
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1931/1991
(年)
— nepi ka —
1932/1992
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -713 – -712
Kalénder Yahudi 3055 – 3056
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -650 – -649
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2396 – 2397
Kalénder Iran 1327 BP – 1326 BP
Kalénder Islam 1368 SH – 1367 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -45
(皇紀-45年)
- Jaman Jōmon 9295
Kalénder panonpoé Thai -162
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit