Buka ménu utama

713 SM nyaéta taun ka-713 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 740-an SM  730-an SM  720-an SM - 710-an SM - 700-an SM  690-an SM  680-an SM 

Taun: 716 SM 715 SM 714 SM - 713 SM - 712 SM 711 SM 710 SM
713 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 713 SM
Ab urbe condita 41
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1924/1984
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1925/1985
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -720 – -719
Kalénder Yahudi 3048 – 3049
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -657 – -656
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2389 – 2390
Kalénder Iran 1334 BP – 1333 BP
Kalénder Islam 1376 SH – 1375 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -52
(皇紀-52年)
- Jaman Jōmon 9288
Kalénder panonpoé Thai -169
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit