Buka ménu utama

752 SM nyaéta taun ka-752 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 780-an SM  770-an SM  760-an SM - 750-an SM - 740-an SM  730-an SM  720-an SM 

Taun: 755 SM 754 SM 753 SM - 752 SM - 751 SM 750 SM 749 SM
752 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 752 SM
Ab urbe condita 2
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1885/1945
(年)
— nepi ka —
1886/1946
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -759 – -758
Kalénder Yahudi 3009 – 3010
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -696 – -695
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2350 – 2351
Kalénder Iran 1373 BP – 1372 BP
Kalénder Islam 1416 SH – 1415 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -91
(皇紀-91年)
- Jaman Jōmon 9249
Kalénder panonpoé Thai -208
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit