Buka ménu utama

779 SM nyaéta taun ka-779 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-9 SM - abad ka-8 SM - abad ka-7 SM
Dékade: 800-an SM  790-an SM  780-an SM - 770-an SM - 760-an SM  750-an SM  740-an SM 

Taun: 782 SM 781 SM 780 SM - 779 SM - 778 SM 777 SM 776 SM
779 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 779 SM
Ab urbe condita -25
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1858/1918
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1859/1919
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -786 – -785
Kalénder Yahudi 2982 – 2983
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -723 – -722
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2323 – 2324
Kalénder Iran 1400 BP – 1399 BP
Kalénder Islam 1444 SH – 1443 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -118
(皇紀-118年)
- Jaman Jōmon 9222
Kalénder panonpoé Thai -235
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit