Buka ménu utama

Kaca-kaca nu dikonci

Halaman ini mendaftarkan halaman-halaman yang telah ada yang sedang dilindungi. Untuk daftar judul yang dilindungi dari pembuatan, lihat Judul nu dikonci.

Kaca-kaca nu dikonci
Kaca mimitiKaca saacanaKaca salajengnaKaca tung-tung
Cap titimangsa Kaca Kadaluwarsa Nangtayungan pamaké Paraméter protéksi Alesan
Teu kanyahoan Wikipedia:Nospam4.447 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép, ngaruntuykeun
Teu kanyahoan Bisnis3.903 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Tepas309 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:Sitesupportpage23 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:Gnunote119 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:!Orphaned articles480 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:All pages by title216 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:!Short articles1.421 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:!Long articles1.421 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:!Dead-end pages717 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:!Popular articles1.382 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Broken/202 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Deletion log6.426 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Upload log8.813 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Gambar:Wiki.png52 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Protection log1.027 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Log hapusan3.268 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Wikipedia:Log muatan2.969 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Main Page19 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:DIRMARK5 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Ewe22 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:Kac-211.641 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Pamaké:Mercy6.613 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Citakan:Wilujeng Sumping1.963 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:HU/BoxHeader656 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:Gradient866 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:HU/BoxContent1.067 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:Warta Anyar797 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Citakan:Gambarpetingan812 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:GP/22.101 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Urang Sunda6.041 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Karajaan Sunda11.993 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
Teu kanyahoan Citakan:Infobox Country42.839 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Citakan:GP31.563 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci rékép
Teu kanyahoan Kadu12.131 bait tanpa wates Pamaké henteu dipikawanoh konci logor
6 Maret 2014 01.39 Citakan:Death date and age430 bait tanpa wates RXerself (obrolan | kontribusi) konci logor  
21 Séptémber 2014 00.47 Wikipedia:Wiki Sabanda/Katangtuan maén2.818 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép aturan permainan
26 Séptémber 2014 11.44 Pamaké:Ilham.nurwansah/Pitulung6.537 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép  
1 Oktober 2014 02.50 Wikipedia:Wiki Sabanda8.349 bait tanpa wates Kumincir (obrolan | kontribusi) konci rékép mindahkeun Wiki Sabanda ka Wiki Sabanda/Katangtuan maén
6 Oktober 2014 05.34 Pamaké:Ilham.nurwansah/Wiki Sabanda3.549 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép penting
8 Oktober 2014 13.44 Pamaké:A.R Dipusparaga2.133 bait tanpa wates A.R Dipusparaga (obrolan | kontribusi) konci rékép  
8 Oktober 2014 14.33 Pamaké:Ilham.nurwansah2.379 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép  
30 Oktober 2014 16.52 Wiki Sabanda32 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép mindahkeun Wiki Sabanda ka Wikipedia:Wiki Sabanda: sangkan teu asup kana rohangan artikel
30 Oktober 2014 16.52 Wiki Sabanda/Katangtuan maén49 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép mindahkeun Wiki Sabanda/Katangtuan maén ka Wikipedia:Wiki Sabanda/Katangtuan maén: sangkan teu asup kana rohangan artikel
22 April 2015 01.25 Wikipedia:Wiki Sabanda/Cara daptar2.126 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép, ngaruntuykeun katangtuan pasanggiri
22 April 2015 01.25 Wikipedia:Wiki Sabanda/warnet842 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép  
5 Méi 2015 14.55 Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas Undak1780 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép aturan pasanggiri
5 Séptémber 2015 15.16 Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas6.941 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép, ngaruntuykeun katangtuan pasanggiri
6 Séptémber 2015 05.52 Wikipedia:Wiki Sabanda/Tugas/Sarat artikel minimal809 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép katangtuan pasanggiri
7 Séptémber 2015 08.05 Wikipedia:Wiki Sabanda/Béwara2.162 bait tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi) konci rékép katangtuan pasanggiri
Kaca mimitiKaca saacanaKaca salajengnaKaca tung-tung